انواع غذاها ومصلحات

به هر ماده ای که طبع ماده غذایی اول را تعدیل کند ، مُصلِح می گویند .

ماده های غذایی ومصلحات آن:
 
۱_ پنیر: (  گردو ، زیتون ، سبزی های معطر)

۲_  کره:(   عسل ، مربا ، شکر سرخ) 

۳_ شیر: (  گلاب ، هل ، شکر ، عسل)

۴_عدسی:   (گلپر)
 
۵_انار:  ( گلاب ، گلپر گلپر)

۶_ دوغ:  ( نعنا ، کاکوتی ، گلسرخ)

۷_آب گوشت:(دنبه ،آویش،پیاز،ترشی ها)

۸_چای سیاه:(آب لیمو،لیموعمانی)

۹_خیار:(نمک، نعناع، گلسرخ)

۱۰_روغن حیوانی:(عسل، سرکه،آب لیمو)

۱۱_کاهو:(سکنجبین)

 ۱۲_ماست (  شیره ، عسل ، سیاه دانه ، آویشن ، نعنا)

۱۳_  برنج:(  زیره سیاه ، زعفران ، شوید)

۱۴_ماهی:  (  گردو ، فلفل سیاه ، خرما ، ادویه های گرم)

۱۵_باقلا:(گلپر)

۱۶_هندوانه:(عسل،،،گل انگبین گلاب)

۱۷_گوجه فرنگی:(روغن زیتون)

۱۸_خربزه:(آب انار ترش،سرکه)

۱۹_خاکشیر:(عسل،،کتیرا)

۲۰_ پیاز:( سرکه ، آب انار ، کاسنی)
 
۲۱_سیر:(سکنجبین ، انار ترش ، گشنیز ، کره)

۲۲_کشک:(سیر،نعنا،پونه)

۲۳_ماست چکیده:( عسل ، مغز گردو ، آویشن)

۲۴_سرشیر:(عسل)

۲۵_نعنا:(کرفس) 

۲۶_ گندم:(  سرکه کهنه ، شیرینی های طبیعی)

۲۵_نخود:( زیره ، شوید ، سکنجبین ساده)

۲۶_انار ترش:(عسل،نمک)

۲۷_ زیتون: ( مغز گردو ، مغز بادام ، عسل)

۲۸_خرما:( گلاب ، سرکه ، کاهو ، آب انار ، بادام)

 ۲۹_هلو:( عسل ، مربای زنجبیل)

۳۰_ موز:(  نمک ، عسل ، مربای زنجبیل

۳۱_گلابی:( عسل ، دارچین ، هل ، زیره)

۳۲_گوشت گوسفند:(سماق،مرزه،گشنیز)

۳۳_تخم مرغ:(ادویه های گرم،،نمک)

۳۴_ ماهی:( خرما ، زنجبیل ، عسل)

۳۵_گوشت گاو(  دارچین ، فلفل، پیاز، زنجبیل ،سیر)                                       

  برای آگاهی هموطنان عزیز لطفا نشر دهید                                                                    

خواص شگفت انگیز خاکشیر با آب

ماده های غذایی ومصلحات آن

  ,، ,عسل ,های ,انار ,آب ,    ,، عسل ,عسل ، ,گردو ، ,آب انار

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خورشید تاریکی آرام بند درب ورودی ساختمان معرفی فروشگاه اینترنتی سی دی نقش کتاب اندیشه اسلامی 1 سبحانی Throw away my posts نفسکش چربی گیر پلی اتیلن , قیمت چربی گیر پلی اتیلنی آلات تغلیف المواد الغذائیة - آلات تجفیف المواد الغذائیة سئو چیست؟