به هر ماده ای که طبع ماده غذایی اول را تعدیل کند ، مُصلِح می گویند .
ماده های غذایی ومصلحات آن:
۱_ پنیر: ( گردو ، زیتون ، سبزی های معطر)
۲_ کره:( عسل ، مربا ، شکر سرخ)
۳_ شیر: ( گلاب ، هل ، شکر ، عسل)
۴_عدسی: (گلپر)
۵_انار: ( گلاب ، گلپر گلپر)
۶_ دوغ: ( نعنا ، کاکوتی ، گلسرخ)
۷_آب گوشت:(دنبه ،آویش،پیاز،ترشی ها)
۸_چای سیاه:(آب لیمو،لیموعمانی)
۹_خیار:(نمک، نعناع، گلسرخ)
۱۰_روغن حیوانی:(عسل، سرکه،آب لیمو)
۱۱_کاهو:(سکنجبین)
۱۲_ماست ( شیره ، عسل ، سیاه دانه ، آویشن ، نعنا)
۱۳_ برنج:( زیره سیاه ، زعفران ، شوید)
۱۴_ماهی: ( گردو ، فلفل سیاه ، خرما ، ادویه های گرم)
۱۵_باقلا:(گلپر)
۱۶_هندوانه:(عسل،،،گل انگبین گلاب)
۱۷_گوجه فرنگی:(روغن زیتون)
۱۸_خربزه:(آب انار ترش،سرکه)
۱۹_خاکشیر:(عسل،،کتیرا)
۲۰_ پیاز:( سرکه ، آب انار ، کاسنی)
۲۱_سیر:(سکنجبین ، انار ترش ، گشنیز ، کره)
۲۲_کشک:(سیر،نعنا،پونه)
۲۳_ماست چکیده:( عسل ، مغز گردو ، آویشن)
۲۴_سرشیر:(عسل)
۲۵_نعنا:(کرفس)
۲۶_ گندم:( سرکه کهنه ، شیرینی های طبیعی)
۲۵_نخود:( زیره ، شوید ، سکنجبین ساده)
۲۶_انار ترش:(عسل،نمک)
۲۷_ زیتون: ( مغز گردو ، مغز بادام ، عسل)
۲۸_خرما:( گلاب ، سرکه ، کاهو ، آب انار ، بادام)
۲۹_هلو:( عسل ، مربای زنجبیل)
۳۰_ موز:( نمک ، عسل ، مربای زنجبیل
۳۱_گلابی:( عسل ، دارچین ، هل ، زیره)
۳۲_گوشت گوسفند:(سماق،مرزه،گشنیز)
۳۳_تخم مرغ:(ادویه های گرم،،نمک)
۳۴_ ماهی:( خرما ، زنجبیل ، عسل)
۳۵_گوشت گاو( دارچین ، فلفل، پیاز، زنجبیل ،سیر)
برای آگاهی هموطنان عزیز لطفا نشر دهید
خواص شگفت انگیز خاکشیر با آب
ماده های غذایی ومصلحات آن
,، ,عسل ,های ,انار ,آب , ,، عسل ,عسل ، ,گردو ، ,آب انار
درباره این سایت